ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

en gr de
+ -

Κράτηση online

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ
\/

ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Μέσα σε ένα κατάφυτο ελαιώνα εμβαδού 3 στρεμμάτων είναι χτισμένο το «Hotel Maria».

Το φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις καλαίσθητες εγκαταστάσεις μας και την άψογη φιλοξενία, αποτελούν εγγύηση για ποιοτικές διακοπές.

Στις διακοπές σας στο«Hotel Maria» έχετε την δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε πολύ κοντά στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού.

Η παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Παναγία, ένα μικρό γραφικό χωριό που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Η Παναγία πήρε το όνομα της από την εκκλησία της Παναγίας με τις καταπληκτικές αγιογραφίες και το τέμπλο, που χτίστηκε το 1832. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν κρατήσει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις και ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει στην ιστορία του νησιού μέσα στο χρόνο.

Στις καθημερινές σας εκδρομές μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Πευκάρι, την Ψιλή Άμμο, τα Κοίνυρα με την οργιώδη βλάστηση, την Αλυκή που αποτελεί μια φυσική πισίνα ανάμεσα στα πεύκα, την Αστρίδα που όλο το χρόνο ο ουρανός είναι καθαρός, τον Θεολόγο που είναι κτισμένος με την παραδοσιακή Μακεδονική αρχιτεκτονική και τις αναρίθμητους απάνεμους κολπίσκους όπου θα βρείτε παραλίες για να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας.

Η Θάσος η πρωτεύουσα του νησιού απέχει περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 

 

 

All rights reserved hotel-maria-goldenbeach-thassos.focusgreece.gr 2016 | Created by FOCUSGREECE